Johan de Kleine

Johan de Kleine

Authentieke verbinding

In mijn leven en werk staat echte verbinding centraal. Mensen vinden bij mij een veilige haven; ik bied een luisterend oor, vrij van oordeel, waardoor iedereen zich gehoord en begrepen voelt.

Lichtheid en diepgang

In mijn aanpak combineer ik diepgang met een lichte toets. Ik geloof in de kracht van lachen en relativeren, wat helpt om de complexiteit van het leven te omarmen. Dit evenwicht tussen serieus en speels maakt mijn interacties zowel betekenisvol als toegankelijk.

 

Spiegels van het leven: Innerlijk reizen, ontdekken en groeien

Mijn unieke werkwijze in opstellingen, ACT, voice dialogue en psychodrama stelt mij in staat om anderen te begeleiden naar de kern van hun uitdagingen. Met deze lichaams- en ervaringsgerichte methoden creëer ik spiegels van het echte leven, wat zorgt voor diepe en blijvende impact. Ze bieden op een speelse wijze nieuwe perspectieven en bevorderen een diepgaand zelfbewustzijn.

Directheid en intuïtie

Ik ben bekend om mijn directe communicatie, altijd met respect. Mijn inzichten zijn vaak direct en to the point, gebaseerd op diepgaand begrip van menselijke interacties en intuïtieve gevoelens over onuitgesproken zaken.

Authentieke ontmoeting: Jezelf en anderen echt ontmoeten

Bij mij word je uitgenodigd om de reis naar binnen te maken, om je ware zelf te ontmoeten en te omarmen. Ik moedig je aan om trouw te zijn aan je eigen waarden, gevoelens en gedachten. 

Dit is de sleutel tot authenticiteit en een waardevol leven. Hiermee open je ook de deur naar oprechte en diepgaande verbindingen met anderen. 

Mijn benadering is erop gericht je te coachen op je eigen pad van zelfkennis, wat leidt tot een rijker en meer vervullend leven, zowel persoonlijk als in relatie met anderen.

 

Wat anderen over mij zeggen:

Mijn belangrijkste levenslessen:

  1. Authentiek en natuurlijk leven draagt bij aan een betekenisvol leven dat overeenkomt met onze Ware Zijn.

  2. Het erkennen en accepteren van al je emoties, ook de moeilijke, is essentieel voor echt welzijn en levensvreugde. Het ontkennen ervan beperkt jezelf in wie je werkelijk bent.

  3. Realiteitszin en veerkracht vormen het fundament om trouw aan jezelf te blijven en effectief om te gaan met tegenslag en tegenspoed.

  4. Een diepe verbinding met de natuur versterkt de transformaties die inherent zijn aan ons mens-zijn.

  5. Ervaringsgericht ontwikkelen helpen je het meest in je persoonlijke helings- en groeiproces.

  6. Dankbaarheid en waardering voor het leven zijn krachtige bronnen van vreugde en voldoening.

 

Ervaringsgericht coachen: Het hart van verandering

Tijdens mijn reis van persoonlijke en professionele transformaties ontdekte ik de onmiskenbare kracht van ervaringsgericht coachen. De technieken van psychodrama, voice dialogue en opstellingen hebben mij (en anderen) diepgaand beïnvloed. Ze openen een wereld waarin vraagstukken niet alleen besproken, maar vooral gevoeld en beleefd worden. Daardoor hebben ze een blijvende impact. Als coach gebruik ik vaak deze dynamische aanpak, waardoor mensen ervaringen opdoen die echte, blijvende veranderingen inluiden.

Mijn opleidingen en andere bedrijven:

Logo: Ont-moet, Ontmoet & Leef Nu

Contact opnemen

of stuur een e-mail bericht:

'Ontmoet je Zelf' Coaching

Ik wil graag een afspraak maken om te kijken of coaching iets voor mij is.

Ontmoet je Zelf: Transformatiepad

Intake gesprek | 8 (natuur)coachingsessies | 4 online coachingsessies | 2 natuurretraite sessies € 1359, – all-in

'Ontmoet je Zelf' Ontdekkingsreis

Intake gesprek | 3 coaching sessies | 3 online sessies | 1 natuur sessie
€ 636, – all-in

'Ontmoet je Team' contactformulier

'Ontmoet je Zelf' Coaching

Samen met jou ontwerpen we een coachingstraject op maat (€ 95, – per uur). Intake gesprek is gratis en vrijblijvend

logo: Ont-moet, Ontmoet & Leef Nu

Ik heb je bericht ontvangen en zal snel op je vraag reageren.

Hartelijke groet,
Johan